Am facut prajitura asta si uite ce a iesit, aproape step by step:

Singura imbunatatire a fost ca am tavalit prunele in putin zahar brun, pentru ca nu pareau suficient de dulci.

9 Comments

  1. reţeta asta e always bună şi la îndemână ca orice clasic care se respectă. şi numa bună de trimis în pachetele parentale săptămânale către centrele universitare. 🙂
    ce nu-mi place e că a dispărut carnetul cu reţete din dreapta 😥
    ştiu, ştiu : şi sărac şi cu pretenţii 😕

    • Zana Eficientei Reply

      a reaparut, desi nu sunt lamurita cum de disparuse … asta e, eu am ramas la tehnica sovietica 🙂 reteta e buna si pentru petreceri campenesti si gratare la care nu vrei sa te duci cu mana goala, insa trebuie sa fiu de acord cu tine: studentii flamanzi o apreciaza 🙂

      • nu pt că sunt ei flamânzi e neapărat bună ci pentru că, pe lângă că e chiar bună (oare am mai spus asta ? 🙄 ) , e easy de împachetat compact şi transportat.

        • Zana Eficientei Reply

          exact. si eu sunt in faza cu mancare la pachet, da’ macar se intampla pe plan local, intravilan 🙂

      • eu sunt momentan între 2 faze, dacă pot să spun aşa, dar încă marcată de prima 🙂

        • Zana Eficientei Reply

          dom’ne, important e sa manance si ceva ‘facut in casa’, ca mi-e groaza sa ma gandesc ce mananca in restul timpului 🙂

Reply To agneswood Cancel Reply


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.