Share Share on Facebook Share on Twitter Pinterest Email Nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru reteta asta. Clasica, simpla, obligatorie in mai – iunie, cand mazarea e dulce si frageda. Unt, zahar, sare si marar si esti gata. Friganelele, tot asa – lapte, ou batut cu un strop de ulei, tigaie – perfect. mazare cu morcovi si friganele 0 Author Smaranda Vornicu Prev Post Muschiulet de porc cu portocala si rozmarin 2 iunie, 2010 Next Post Tarta frantuzeasca cu capsune 6 iunie, 2010 Related Posts PRĂJITURĂ ÎNSIROPATĂ CU PORTOCALĂ ȘI ȘOFRAN 13 ianuarie, 2024 Supă rece de dovlecei și castraveți 19 iulie, 2023 2 Comments Cristina 14 ani ago Reply mmmm…. Asta e tot ce pot sa spun. Poate un pic de unt pe morcovi? Zana Eficientei 14 ani ago Reply Am pus, pai cum altfel? 🙂 Write A Comment Cancel Reply Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez. The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page. Δ
2 Comments
mmmm….
Asta e tot ce pot sa spun.
Poate un pic de unt pe morcovi?
Am pus, pai cum altfel? 🙂