Gata, v-am chinuit destul cu insectele! Sa trecem la ceva … accesibil. Un crumble cu piersici si afine, dupa reteta de aici, cu urmatoarele modificari:
– in loc de mere, am folosit 4 piersici taiate in felii si un pumn zdravan de afine. Piersicile le-am calit intr-o cratita, cu 2 linguri de zahar brun si 1 lingura de otet balsamic. In ultimele cateva minute, am adaugat si afinele.
– in compozitia de crumble, in locul fainii albe am folosit faina din 6 cereale, cu seminte – a fost grozava, crusta a devenit si mai crocanta.
– tot in compozitia de crumble, am inlocuit scortisoara (desi merge si ea cu piersicile) cu 1/2 lingurita de ghimbir macinat.

Nu cred ca mai e nevoie de vreo explicatie suplimentara, imaginile spun totul! 🙂

7 Comments

  1. huh! bine c-ai pus oleacă de oţet balsamic că mi se aplecase de la atâtea insecte! 😀

  2. asa mai vii d-acasa.
    s-a notat.
    deocamdata bucataria e ocupata de maman care e in inspiratie si produce o invartita moldoveneasca (d-aia cu nuca multa si zahar muuuuult).
    miam-miam

    • Zana Eficientei Reply

      vezi, io daca n-am maman, fac prostii din astea. daca iti mai ramane o tura de invartita, arunca-o spre mine 🙂 si sa-ti traiasca maman! 🙂

  3. cristiangheorghe Reply

    Mda. Cum È™tii tu să mă ademeneÈ™ti! Hai că le las pe fete la Cantină, că-s cam ocupate È™i nu bagă de seamă că lipsesc… Să laÈ™i deschis, să nu mai sun la ușă 🙂

    • Zana Eficientei Reply

      bai, frate, esti ceva nemaipomenit! numai la dulce vii! da’ daca fac si eu una mai dietetica, mai de regim, mai cu gandaci, nu te prind pe aici 🙂 stii ca pentru tine tinem deschis non-stop, ce te mai alinti atata … 🙂

Write A Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.