De cand am descoperit aluatul ala gata pregatit, imi vine sa gatesc numai quiche. Ce gasesc prin frigider, aia pun in el. De data asta, a fost sa fie sparanghel si ciuperci. Reteta e aceeasi ca si aici, cu urmatoarele deosebiri:
- in loc de ardei copti, am folosit, cum ziceam, sparanghel verde si tanar (tot la megaimage, congelat, in punga de 300g) si ciuperci champignon albe – vreo 12, spalate si taiate felioare. La sparanghel, am taiat tija in bucatele, iar varfurile le-am asezat deasupra, in chip de decor.
- in loc de mirodenii grecesti, in amestecul de oua si smantana, am adaugat un pumn de arpagic verde tocat si niste piper negru.
De bun, o fi fost bun, dimineata – cand m-am uitat in frigider – disparuse complet. Acum, sa lasam pozele sa vorbeasca.
2 Comments
Ioy,ioy,am lipsit si am pierdut!Cind mai faci?
Oare gasesc aluat din ala???cam unde?
Aluat din ala nu cred ca mai gasesti – cel putin deocamdata, a fost una dintre fete si … nimic! Sa speram ca mai aduc la megaimage. Din precautie, eu am luat 2 bucati si le-am pus la congelator.