De ceva vreme, eram în căutarea unei reţete bazice, simple, însă nu comune de brioşă. Voiam nişte brioşe care să se poată dichisi cu uşurinţă în chip de cupcakes, dar care să poată fi pregătite şi la repezeală, dacă vrei un desert sau un mic dejun bun pentru weekend-uri leneşe. Am găsit-o. Iaurtul cel cremos le face delicate, iar migdalele măcinate le dau nu doar o aromă, ci şi o textură aparte. Ce mai, domnule, sunt foarte, foarte gustoase. Şi pentru că momentul era unul festiv, cu mânuţele mele cele două, de Zână a Eficienţei, le-am şi decorat cum m-am priceput eu, cu cireşe, cu felii de banană, cu chips-uri de ciocolată, jeleuri şi bombonele.

Reţeta, ca şi alte dăţi, o găsiţi aici.

Şi tot ca şi alte dăţi, mai jos aveţi o mică galerie foto, ca să vedeţi acolo toată străduinţa mea de mamă de ditamai copilul. Dar care tot copil rămâne, până va fi cărunt, pentru maică-sa cel puţin. Aşadar merită încă ursuleţi şi floricele. 🙂

IMG_6556

IMG_6580

13329667_10208444736507955_2110638953_n

IMG_6590

IMG_6591

IMG_6603

Write A Comment