Dedic acest fel de mancare romtelecom-ului, care m-a lasat de 24 de ore fara internet. Sper sa le placa si – cu ocazia asta – sa li se faca mila de mine si sa imi trimita mai repede echipa aia tehnica.
Reteta nu le-o dau, da’ va spun voua, la ureche, ca am tras crevetii la tigaie, cu unt, usturoi, patrunjel verde si un zvac de lamaie la final. Cartofii – productie proprie, la ghiveci – i-am fiert la abur, ca sunt noi si delicati. Apoi, rutina clasica – unt si verdeata. Cu broccoli-ul am exagerat putin cu fiertul la aburi si s-a cam facut zob, insa a fost foarte gustos cu o vinegreta hotarata deasupra.
Asadar, de pe-un colt de masa, unde am prins si eu cateva picaturi de internet, cu dedicatie de la Zana Eficientei, pentru romtelecom:
17 Comments
😐 yammy yammy…=P~
Oare merge cu surimi? Mai am cativa in frigider si nu stiu ce sa fac din ei…
chiar nu am mancat niciodata creveti 🙁
What???? Cum asa, nu iti plac ? O mare pierdere! 🙂
uau! creveti si broccoli 🙂 my fav!
auzi, nu crezi ca esti cam generoasa cu tantalaii aia?! strici crevetii pe cablagii, zau asa :D. mai bine mancam noi tot – asta daca n-ai pus arsenic 😉
n-am pus, dar azi – cand inca nu au venit, incep sa cred ca ar fi fost o idee buna 🙂
inca sunt sinistrata. m-am luat de beregata cu ei, din nou, telefonic. rezist in munti, cu muraturi si prajitura cu lamaie. nu va descurajati, revin. 🙂
🙂 chiar ca arata bine rau!
Am renunţat de mult la Romtelecom ceea ce-ţi doresc şi ţie!
Săr-mâna pentru masă!
Georgiana, cred ca iti urmez in curand exemplul. tre’sa va mai las un pic nemancati, ca asa vrea echipa tehnica de la romtelecom. care acum o fi la masa…
acuma imi pare rau ca am sters blogul celalalt. povesteam acolo cum au venit sa repare antena de pe casa fara scara, ba, in plus, si cu un enstalator cu rau de inaltime. ptiu ptiu! chestia e ca in Romania cand vin, internet de la telecomu’ am – sa nu. depinde cum li se pune pata. serviciul tehnic e de mare jena si lentoare. plus nesimtire.
nu numai serviciul tehnic – imi plac si mai mult copilashii aia de la call center. ii iubesc, de-a dreptul!
trebuie sa marturisesc ca l-am injurat porceste pe unul. cred ca era drogat sau ceva, pentru ca eu ii ziceam ca nu-mi merge nici teveu, nici net, nici telefon si el radea sa moara! cred ca le dau as fumeze ceva inainte sau in timpul serviciului! niste imbecili!
asa am patit si eu sambata – un putzoi cu accent nu spun de care, se amuza teribil si vorbea cu mine pe un ton condescendent, parca as fi fost un copil tembel.
deci crevetii aia sunt d-aia congelati,io tocmai incercam sa gasesc o idee mai buna pt d-aia in coaja. oricum ai mei sunt cei mai buni,home-made,da’ am mancat la un restaurant mai misto. presupun ca erau pe gratar
cea mai buna idee pt aia in coaja e sa ii faci pe gratar. punct. frecati cu putina sare grunjoasa si pusi pe gratar incins. atentie la timing, nu mai mult de 10 minute, ca se fac cauciuc. si oricum, ai tai sunt cei mai buni, fiind homemade! 🙂