Niste prieteni dragi din Imola m-au cadorisit azi cu diferite bunatatzuri italienesti. Din clipa in care am dat ochii cu ele, mi-a fost evident ca asta-seara mananc paste: sfertul italienesc al ADN-ului meu a strigat de 3 ori ‘uraaaa!’ Mi-era atat de pofta incat am zis ‘grazie mille’ spiralelor Panzani, care fierb in 3 minute. Am mai adaugat cateva masline de-samburizate si 2 foi tocate din busuiocul atomic pe care am reusit sa il producem in gradina.
6 Comments
Arata FOARTE apetisant!! 🙂
Imi pare rau ca nu ne-am intalnit in Bucuresti, dar intotdeauna exista o „data viitoare”, nu?
Hugs,
C
Si mie imi pare rau, da’ nu au intrat zilele in sac – ne gasim noi cumva 🙂
am sperat ca o sa faci poze pe intuneric, sa vad cum straluceste busuiocul…
nu pot, asta e hrana mea secreta de supereroina/zana a eficientei 🙂
Incearca http://www.ricettemania.it/ricetta_tortellini_burro_e_salvia_2330.html.
Dupa aia sa nu-ti faci transaminazele o luna.
toate retetele de paste cu burro e salvia sunt preferatele mele. Slava Domnului ca stau bine cu analizele – inca! 🙂