Niste prieteni dragi din Imola m-au cadorisit azi cu diferite bunatatzuri italienesti.  Din clipa in care am dat ochii cu ele, mi-a fost evident ca asta-seara mananc paste: sfertul italienesc al ADN-ului meu a strigat de 3 ori  ‘uraaaa!’  Mi-era atat de pofta incat am zis ‘grazie mille’ spiralelor Panzani, care fierb in 3 minute.  Am mai adaugat cateva masline de-samburizate si 2 foi tocate din busuiocul atomic pe care am reusit sa il producem in gradina.

6 Comments

  1. Arata FOARTE apetisant!! 🙂
    Imi pare rau ca nu ne-am intalnit in Bucuresti, dar intotdeauna exista o „data viitoare”, nu?

    Hugs,

    C

    • Zana Eficientei Reply

      Si mie imi pare rau, da’ nu au intrat zilele in sac – ne gasim noi cumva 🙂

    • Zana Eficientei Reply

      nu pot, asta e hrana mea secreta de supereroina/zana a eficientei 🙂

    • Zana Eficientei Reply

      toate retetele de paste cu burro e salvia sunt preferatele mele. Slava Domnului ca stau bine cu analizele – inca! 🙂

Reply To Dana Cancel Reply


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.