Unii nu vor supa de conopida, altul vrea ardei umpluti. Eu ce sa fac? Ca sa destind atmosfera, am apelat la puiul fericit – stiti voi, puiul ala de data recenta, hranit cu graunte si alergat prin iarba. L-am intrebat cum vrea sa fie fript si mi-a spus ca nici nu poate fi vorba de vreo alta reteta in afara de cea a Juliei Child.
Reteta o gasiti, cu toate amanuntele, in filmuletul asta:
Cat despre puiul meu, el ne-a facut fericiti si pe noi, caci a fost moale, zemos, cat trebuie de parfumat si acrisor si a mers de minune cu cartofii la cuptor si salata pe care i-am pus-o alaturi. Nu va mai spun de sos, care merita cele mai desantate laude!
6 Comments
azi cand suntem toti impietriti de durere, ai gasit de cuviinta sa ne arati animale goale. unde ne e decenta? unde ne e ardeii umpluti? ce tribut frumos erau cei ardei…umpluti si rotofei… tu nu ai suflet zano.
aoleu, m-ai innebunit cu ardeii astia. parca esti fi-miu, zau asa … 🙂
Te inebuneste,atit e de bun!fac si eu ceva asemanator dar fara miere,si pun doar o lamiie si ii bag in „cur”un mar;desi de la miere devine crocanta pielea!
Of,hai ca nu mai pot,desi am facut supa de cocos si pulpele le-am prajit si la sfirsit cu putina zeama de lamiie si un strop de caramel…delicios si asta al meu(adica pulpele de cocos)
Sa va fie de bine!
multumim, Mariana 🙂 supa de cocos – miam! eu miere nu am pus, ca nu era in reteta, dar e o idee interesanta, o sa experimentez cu ea data viitoare.
Simpatica foc, Julia Child! Si puiul ei, de asemenea.
da, simpatica – un fel de general culinar in fuste 🙂