Ce alt articol vestimentar s-ar putea lauda ca te poate scoate din orice criza?
Cunoasteti, desigur, momentul matinal, cand stai ca fraiera – cu ochii carpiti de somn si cu periuta de dinti intr-o mana – si privesti in dulapul cu haine. Cu ce naiba ma imbrac eu azi? Binecunoscutul moment este urmat de atacul de panica definit de specialisti cu sintaxa ‘ nu-am-nimic-cu-care-sa-ma imbrac’, dar asta e alta poveste.
Asadar, care e piesa care te poate scoate, precum pocnitul din degete al hipnotizatorului, din toate belelele? Ce-ai zice de o camasa alba, superba, imaculata, proaspata? Ei, nu-i asa ca ti se pare ca a rasarit soarele? Cu jeans, mocasini din piele si un blazer pentru o tinuta casual, cu un pencil skirt si o centura lata pentru o prezentare importanta la birou, sub o vesta colorata – oricare ar fi combinatia pe care o cauti, camasa alba isi gaseste locul in ea.
Pornind, precum Iason pe urmele Lanii de Aur, am descoperit sursa ideala pentru astfel de camasi – site-ul The Shirt Company. Vei gasi aici filozofia din spatele colectiilor desenate de creatoarea Donna Middleton, sfaturi legate de detaliile care fac o camasa alba sa fie desavarsita si informatii despre intretinerea unei astfel de camasi, dar si style tips extrem de utile in combinarea diferitelor tinute . Colectia de anul acesta este superba, extrem de feminina. Astept inca un raspuns – nu mi-e clar daca livreaza si in Romania, dar tare mi-as dori, mai ales ca am gasit niste modele cu pret redus extrem de apetisante:FiladelfiaStefania si Isabella

Foto: Vogue Italia

Write A Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.