Dupa doua oale de sarmale, tot atatea piftii, un castron de salata a la russe, un cozonac si o tava de tiramisu, crezusem ca intram in anemica pauza care ne desparte de marea destrabalare de Anul Nou.  Imi pregateam in cap o dieta de detox pentru aceste cateva zile.  Cand colo, ninge.  Am facut focul in soba si ma gandesc serios daca sa trec la regimul cu clorofila sau sa raman pe combustibil porcin, stropit cu tuica fiarta, pana pe 3 ianuarie.  Cat ma gandesc eu, luati cateva poze cu brad, sa pastram spiritul sarbatorii. Maine – mai multe foto din gradina, evident.

11 Comments

  1. Faine decorațiuni! O adevărată explozie de culori! Uite că mi-ai dat o idee. Anul ăsta, de exemplu, am hotărât să nu mai împodobesc brad, dintr-un spirit ecologist din ce în ce mai pregnant. Tot am pus însă niște crenguțe împodobite prin casă. La anul însă, o să fac panerașe cu globuri colorate și o să pun câteva ghirlande prin casă.

  2. Nici eu n-am mai impodobit brad anul asta. Aveam de gand sa pun niste beculete pe cel din curte, dar pana la urma n-am mai facut-o nici pe-asta! Si eu am in program sa ies in curte dupa poze, dar dupa ce mai halesc o portie de tiramisu, ca iar am facut o tava in seara asta ( Haplina ce sunt!)
    Trec maine sa-ti vad zapada!

  3. Zana Eficientei Reply

    cucoanelor, suntem la unison – bradul meu e artificial, tot din motive eco. il avem de vreo 7 – 8 ani si nu ne mai saturam de el. sta cuminte tot anul pe dulap si se da jos doar de Craciun. in rest, pun pe soba cateva crengute luate din curte si gata, avem si miros de brad, fara sa macelarim nici un copac nevinovat.
    cat despre decoratiuni, sunt foarte mandra de ‘montajul’ de pe masa, am primit o gramada de complimente pentru el. 🙂

  4. ce frumos, Zano! dar cum putea sa fie altfel un brad facut de’o zână? Sărbători fericite în continuare şi lasă naibiului clorofila aia! 😀

    • Zana Eficientei Reply

      Georgiano, bradul nu a fost facut de o Zana, ci de un Zan 🙂 cat despre clorofila, it’s a must, ca altfel pleznesc pana la anu’ nou! 🙂

  5. Zino,am si eu bradur din ala fain da fara viata,da e fain m-am tot saturat atitia ani din ala adevarat,pacat ca nu am pozar…de e bolnav;sa veizi ce fain ii!
    Ce???clorofila „ce-i aia?o nu vreau sa stiiu deocamdata!mai rarut ca-i mai dragut!

    • Zana Eficientei Reply

      Mariana, pact de pozarul tau, ii uram multa sanatate! 🙂 ok, ma mai gandesc cu clorofila 🙂

  6. frumos bradutul! cat despre dexmatul culinar, eu am zis stop anul asta si vad ca i-am tarat pe toti dupa mine :D. am mancat bine, dar rarut. punctul culminant au fost sarmalele de capatat – cred ca m-am laudat pe toate blogurile ca am primit sarmale, deci iti dai seama de importanta pe care a avut-o oala respectiva :D! have fun in continuare!

    • Zana Eficientei Reply

      si tie – distractie placuta!cu sau fara sarmale 🙂

    • Zana Eficientei Reply

      azi faceti piftie??? cata energie pe voi – eu as dormi non-stop! 🙂

Reply To Zana Eficientei Cancel Reply