SMARANDA
  • CARNETUL CU RETETE
    • Alte retete
    • Deserturi
    • De post
    • Fel Principal
    • Garnituri
    • Gustari
    • Retete de Paste
    • Restaurant
    • Salate
    • Supe & Ciorbe
    • Vegetarian
  • CARACTERE
  • STIL & FRUMUSETE
    • FRUMUSETE
    • MODA
  • STAREA DE BINE
    • CULTURA
    • GRADINA
    • PISICI SI ALTE ANIMALE MICI
  • TIPS & TRIcKS
    • GOSPODARIE
  • TRAVEL
  • ACTUALITATE
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
CARACTERE

Cate ceva despre viata si dragoste

by Smaranda Vornicu
ACTUALITATE

20 de filme în avanpremiera unei vacanţe în Italia

by Smaranda Vornicu
FRUMUSETE

Sfaturi de bun simţ pentru machiajul femeii de 50 de ani

by Smaranda Vornicu
MODA

„Dress for success”: mit sau realitate?

by Smaranda Vornicu

Cele mai citite

In CARNETUL CU RETETE

Tort de mere de post/vegan

In CARNETUL CU RETETE

Papară de pâine cu ciuperci și salvie

In PISICI SI ALTE ANIMALE MICI

Câinii noștri (I)

In ACTUALITATE

Break a leg în Normandy, repară-l acasă! (I)

In ACTUALITATE

Top 5 hoteluri pe care le iubesc

In ACTUALITATE

Gordon Ramsay au Trianon: cronica unui succes asteptat

In CARNETUL CU RETETE

Plăcintă cu brânză, chefir şi mărar

7 mai, 2016 Niciun comentariu

Anul ăsta mă calific la titlul „Master of Precision Shopping for Easter”, pentru că am evaluat meseriaş cantităţile de verdeţuri,…

Read More
In GOSPODARIE

Argintăria familiei : sfaturi şi reguli

5 mai, 2016 Niciun comentariu

Obiecte vechi şi pline de valoare, sfeşnicele sau tacâmurile din argint sunt decoraţiunile perfecte, când vine vorba despre o masă…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Risotto cu gălbiori şi şofran

4 mai, 2016 Niciun comentariu

Nimic nu bate delicioşenia, cremoşenia şi parfumoşenia unui risotto, într-o zi atât de mohorâtă precum aceasta. Mai ales dacă este…

Read More
In Alte retete

10 idei pentru a folosi mâncarea rămasă de la masa de Paşte

3 mai, 2016 Niciun comentariu

Au trecut şi sărbătorile astea, cu alaiul lor de cumpărături exagerate, bucătăreală fără limite şi mese (aproape) nesfârşite. Mai că îmi…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Miel cu sos de muştar de Dijon şi tarhon

30 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Pentru că astăzi e o zi în care robotim şi ne foim cu toţii, am să mă abţin de la…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Supă mexicană picantă cu fasole şi roşii

29 aprilie, 2016 Un comentariu

De ani buni, am descoperit bucuria gătitului cu boabe de fasole din conservă. Chiar nu înţeleg ce argumente ar putea…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Supă marocană de linte şi morcov

28 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Ne aşteaptă zile grele. Cu mâncare care te lasă lat. Şi cu cozi la medicamente pentru care se fac reclame…

Read More
In ARTICOLE PROMOTIONALE

Masa de Paşte. Şi o reţetă.

27 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Spre deosebire de Crăciun, care începe – pe stil nou şi comercial – de prin septembrie şi e încununat de…

Read More
In ARTICOLE PROMOTIONALE

Pască fără aluat: calorii în minus şi aromă în plus

26 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Poate că aşa se întâmplă şi la voi acasă: atunci când fac o pască, toată lumea se bate pe umplutură.…

Read More
In ACTUALITATE

Un pat ca la hotel: noul standard pentru odihna perfectă

25 aprilie, 2016 Un comentariu

Închipuie-ţi că eşti într-o călătorie de 2 – 3 zile, pentru vreun interes profesional, într-un oraş în care ai mai…

Read More
Load More
  • Caută
  • Cele mai comentate
    • La americani se poate. La noi, e inca… de rusine.

      25 martie, 2011
    • Mai sa fie, se intampla lucruri in gradina

      13 martie, 2011
    • Ghici ciuperca ce-i? Nu, acum pe bune – ce-i?

      31 octombrie, 2010
    • Pui cu lamaie, capere si patrunjel

      18 ianuarie, 2011
  • Newsletter

    Enter your email address below to subscribe to my newsletter

  • Cele mai apreciate
    • Sculele: mic și nostalgic inventar de familie.

      15 octombrie, 2022
    • Miercurea ploioasă a leneşei triste

      23 martie, 2016
    • Supă de năut cu lapte de cocos și curry

      30 noiembrie, 2020
    • PRĂJITURĂ ÎNSIROPATĂ CU PORTOCALĂ ȘI ȘOFRAN

      13 ianuarie, 2024
  • Urmareste-ne pe:
    Facebook Twitter Instagram Pinterest Vimeo YouTube LinkedIn
  • Despre mine
    About Me

    CUM S-A FĂCUT DE-AM AJUNS ZÂNĂ? Cred ca s-a intamplat prin toamna lui 89. Pana atunci nu prea avusesem treaba nici cu mormanele de haine inghesuite cu genunchiul prin dulapuri, nici cu sertarele in care se amestecau farduri vechi, cercei desperecheati si sticle de parfum aproape goale. Nu stiam cat costa o paine nu gatisem – cap-coada – mai mult de o omleta din doua oua.

    Mai mult
  • Comentarii recente
    • Agnes la PRĂJITURĂ ÎNSIROPATĂ CU PORTOCALĂ ȘI ȘOFRAN
    • Daniela la Supă rece de dovlecei și castraveți
    • Diana la Tort de mere de post/vegan
    • Fuzzy la Meno pauza, piu haos!
    • Instapress la Papară de pâine cu ciuperci și salvie
    • AskAI la O scena de familie. Cu multe mame.
    • Iulia la Cadou: ‘Margica albastra’ pentru doritori
    • Smaranda Vornicu la Cadou: ‘Margica albastra’ pentru doritori
    • Smaranda Vornicu la Mic indrumar pentru calatoarea perfecta
    • Cristina Burcea la Cadou: ‘Margica albastra’ pentru doritori
    • In STAREA DE BINE

      Sculele: mic și nostalgic inventar de familie.

      15 octombrie, 2022 Niciun comentariu
    • In ACTUALITATE

      Miercurea ploioasă a leneşei triste

      23 martie, 2016 Un comentariu
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • BlogLovin

© 2017 ThemeSphere - All registered

Top
  • CARNETUL CU RETETE
    • Alte retete
    • Deserturi
    • De post
    • Fel Principal
    • Garnituri
    • Gustari
    • Retete de Paste
    • Restaurant
    • Salate
    • Supe & Ciorbe
    • Vegetarian
  • CARACTERE
  • STIL & FRUMUSETE
    • FRUMUSETE
    • MODA
  • STAREA DE BINE
    • CULTURA
    • GRADINA
    • PISICI SI ALTE ANIMALE MICI
  • TIPS & TRIcKS
    • GOSPODARIE
  • TRAVEL
  • ACTUALITATE

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.