Eeeei, şi cum frunzăream eu internetul, ca să aflu ce e bine să mănânce omul cu piciorul rupt, ce îmi…
Toată viaţa mea, am avut câini – mici, mari, albi, negri, maro, scunzi şi tubulari ori înalţi şi semeţi. Nu…
Dacă e cineva pe aici care are chef, zilele astea, să stea cu orele în bucătăria încinsă, să zică. Ca…
Zău dacă mai ştiu cum trăiam înainte de codurile astea de toate culorile. În plus, dacă tot avem parte de…
Experienţa franceză Să îţi rupi glezna în Normandia e un lucru aproape poetic. Mai ales atunci când tocmai ai ieşit…
Nu e o reţetă simplă sau rapidă, însă rezultatul este delicios. Pentru pasionatul de bucătărie român, ea prezintă o dificultate…
În destinul fiecărui om care găteşte există întâlniri cu reţete perfecte. Găseşti o mâncare ori un desert care arată bine…
În dimineaţa asta, devreme, când am deschis fereastra şi m-a lovit în faţă simunul, am cam înţeles ce ne aşteaptă.…
Postarea asta va începe cu o chestiune a cărei singură legătură cu mâncare este verbul „a roade”. Dinţolog fiind, păduri…
Cum stăteam eu ieri, de ore în şir, pe computer, am simţit aşa, un fior de nelinişte şi m-am dus…