Am inceput sa dezvolt o adevarata obsesie legata de venirea verii.

Pe bune, sunt putin ingrijorata: am dat jos cutiile cu haine subtiri, ca sa vad culori mai intense si materiale mai vaporoase – nu aceleasi stofe, laneturi si bumbacuri pufoase pe care le am in fata ochilor de 6 luni incoace. Sambata seara m-am incaltat cu pantofi cu toc, chiar daca era sa imi rup gatul pe gheata din fata casei unor prieteni.  Dupa ce am facut ordine in farduri, mi-am dat seama ca eram gata-gata sa arunc toate nuantele de gri si beige si pastrasem numai tra-la-la-uri (pe care, sincer, nici macar vara nu le prea port): fistic, turcoaz, roz, orange.  Nu mai vorbesc de bucatarie, unde ma trage ata doar spre retete care ar trebui mancate in iulie, pe o terasa in plina briza a marii.

Pana si cautarile mele pe net sunt partizanele aceleiasi obsesii – asa am nimerit si pe site-ul despre care ma pregatesc sa va povestesc.   Ii spune RE si e un magazin englezesc foarte quirky – si real, dar si virtual.  Se pare ca totul a inceput cu 2 litere rosii de metal, descoperite intr-un talcioc din Franta: R si E, de unde si numele. Fondatorii – Simon Young si Jenny Vaughan – sustin ca asta e locul unde trebuie sa mergi daca ai nevoie de o statuie de ipsos a Fecioarei SI o sticla din cel mai bun spumant de baie.  Pare a fi un bazar vesel si multicolor de obiecte pestrite, multe dintre ele RE- descoperite, RE-ciclate sau RE-staurate.

Vesela si ustensile de bucatarie, panzeturi frantuzesti, decoratiuni interioare, felicitari, scule de gradinarit si  articole de papetarie- va sa zica un talmes-balmes simpatic, prin care nu ma mai satur sa scotocesc.  Imi plac in mod special sticlaria vintage,pernele si canile .  N-as zice nu la cosmetice sau literele decorative ruginite si nu m-as da inapoi nici de la formele  pentru copt retro sau de la  mobilier.

Write A Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.