Nu stiu cum au reusit, insa oamenii care produc gama de cosmetice Rodial au transformat website-ul intr-un who’s who al show-biz-ului international. O fi strategia de PR super sau o fi calitatea produselor, nu sunt sigura. Lista de celebritati citate ca folosind unul sau altul dintre cremele si lotiunile lor este interminabila, iar revistele britanice si americane nu inceteaza a le canta osanale.

Victoria Beckham si Jennifer Aniston par a se innebuni dupa crema Glamtox SPF18, care netezeste ridurile si lasa tenul hidratat si stralucitor.  Katie Holmes foloseste Tummy Tuck, pentru a-si repara abdomenul de mamica, Angelina Jolie isi trateaza faimoasele buze cu Glam Balm. Beyonce, Gisele Bunchen, Scarlett Johannson, Jessica Biel si Eva Longoria sunt si ele sustinatoare declarate ale brandului. Pana si Sarah Jessica Parker a cazut victima celor 100 de intrebuintari ale Glam Balm-ului.

Secretul produselor Rodial pare a sta intr-un foarte puternic antioxidant si stimulator al colagenului,Pomegranate Ellagic Tannin (pe romaneste, un tanin extras din rodie), dar si in faptul ca aceasta gama de cosmetice isi adreseaza produsele punctual, catre probleme foarte specifice.  Si sustine ca reuseste sa le corecteze, inlocuind cu succes interventiile chirurgicale estetice, mult mai costisitoare si riscante.

Maria, fondatoarea ‘casei’ Rodial, este de origine greaca si a inceput prin a-si construi o cariera ca jurnalist de frumusete.  Inspirata de glamour-ul bunicii ei si sustinuta de sotul ei, Maria a realizat potentialul extrasului de rodie (de aici si numele brandului, de la rodi = rodie, in limba greaca) si a decis sa il combine cu cele mai noi tehnologii in domeniul productiei de cosmetice.  Se pare ca a reusit, daca tinem cont de lunga lista de fani dintre celebritati si nu numai.

Plimbandu-ma de colo colo pe site (da, preturile sunt destul de piperate, dar costul livrarilor internationale pare rezonabil, mai ales in cazul in care comanzi mai multe produse), mi-am construit si eu un wish list.  Iata-l:

  • Glamtox Eye Light SPF 15 – unde aud cuvantul cearcane, hop si eu; sunt inca in cautarea cremei perfecte pentru ochi, dar se pare si asta e un fel de legenda a Sfantului Graal.
  • LA Face Lift – setul asta de produse ar fi o alegere inteleapta pentru a testa mai multe produse Rodial;
  • Glamoxy Snake Serum – e prima oara cand aud de un produs de beauty care contine o substanta similara veninului de sarpe, se pare ca face minuni impotriva ridurilor.  Ma nelinisteste putin intrebarea pe care o pun producatorii pe site: ‘Cat de departe esti dispusa sa mergi pentru a arata mai tanara?’  Ihmm, pai sa vedem …sunteti siguri ca ati testat produsul ? 🙂

Write A Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.