De data asta  (fata de data ailalta), am trisat.  Cu niste sos de la pachet, care zice ca nu are conservanti si coloranti.  Procedeul e cam acelasi:

– tavalit bucatelele de pui in cornflour;

– calit in wok incins, in 2 – 3 linguri de ulei

– adaugat ceapa verde tocata cateva minute, dupa ce puiul a facut crusta frumoasa si rumena

– adaugat sos, amestecat, lasat alte cateva minute pe foc

– mancat cu orez.  Pofta buna!

6 Comments

    • Zana Eficientei Reply

      Vaaaai, mersi. Tocmai azi, cand mi-a fost lene. L-am ridicat. 🙂

    • Zana Eficientei Reply

      cornflour nu e malai, ci amidon de porumb. la megaimage il gasesti sub numele de Maizena, e o faina fina, alba, care ingroasa rapid sosurile.

      • aha, ok, merci! de Maizena stiu! Mai triseaza astia la fondue cind se taie brinza la topit 🙂

        dar eu tot ramin la ideea ca e un soi de apret 🙂 Sau zeamil 🙂

Write A Comment