De data asta (fata de data ailalta), am trisat. Cu niste sos de la pachet, care zice ca nu are conservanti si coloranti. Procedeul e cam acelasi:
– tavalit bucatelele de pui in cornflour;
– calit in wok incins, in 2 – 3 linguri de ulei
– adaugat ceapa verde tocata cateva minute, dupa ce puiul a facut crusta frumoasa si rumena
– adaugat sos, amestecat, lasat alte cateva minute pe foc
– mancat cu orez. Pofta buna!
6 Comments
Bun,bun!
Te asteapta un premiu haios la mine,daca-ti face placere!
Pa,pa!
Vaaaai, mersi. Tocmai azi, cand mi-a fost lene. L-am ridicat. 🙂
cornflour, adica tavalit pur si simplu prin malai?
cornflour nu e malai, ci amidon de porumb. la megaimage il gasesti sub numele de Maizena, e o faina fina, alba, care ingroasa rapid sosurile.
aha, ok, merci! de Maizena stiu! Mai triseaza astia la fondue cind se taie brinza la topit 🙂
dar eu tot ramin la ideea ca e un soi de apret 🙂 Sau zeamil 🙂
asa si este! 🙂