De data asta (fata de data ailalta), am trisat. Cu niste sos de la pachet, care zice ca nu are conservanti si coloranti. Procedeul e cam acelasi:
– tavalit bucatelele de pui in cornflour;
– calit in wok incins, in 2 – 3 linguri de ulei
– adaugat ceapa verde tocata cateva minute, dupa ce puiul a facut crusta frumoasa si rumena
– adaugat sos, amestecat, lasat alte cateva minute pe foc
– mancat cu orez. Pofta buna!
6 Comments
Bun,bun!
Te asteapta un premiu haios la mine,daca-ti face placere!
Pa,pa!
Vaaaai, mersi. Tocmai azi, cand mi-a fost lene. L-am ridicat.
cornflour, adica tavalit pur si simplu prin malai?
cornflour nu e malai, ci amidon de porumb. la megaimage il gasesti sub numele de Maizena, e o faina fina, alba, care ingroasa rapid sosurile.
aha, ok, merci! de Maizena stiu! Mai triseaza astia la fondue cind se taie brinza la topit
dar eu tot ramin la ideea ca e un soi de apret
Sau zeamil 
asa si este!