SMARANDA
  • CARNETUL CU RETETE
    • Alte retete
    • Deserturi
    • De post
    • Fel Principal
    • Garnituri
    • Gustari
    • Retete de Paste
    • Restaurant
    • Salate
    • Supe & Ciorbe
    • Vegetarian
  • CARACTERE
  • STIL & FRUMUSETE
    • FRUMUSETE
    • MODA
  • STAREA DE BINE
    • CULTURA
    • GRADINA
    • PISICI SI ALTE ANIMALE MICI
  • TIPS & TRIcKS
    • GOSPODARIE
  • TRAVEL
  • ACTUALITATE
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
CARACTERE

Cate ceva despre viata si dragoste

by Smaranda Vornicu
ACTUALITATE

20 de filme în avanpremiera unei vacanţe în Italia

by Smaranda Vornicu
FRUMUSETE

Sfaturi de bun simţ pentru machiajul femeii de 50 de ani

by Smaranda Vornicu
MODA

„Dress for success”: mit sau realitate?

by Smaranda Vornicu

Cele mai citite

In CARNETUL CU RETETE

Tort de mere de post/vegan

In CARNETUL CU RETETE

Papară de pâine cu ciuperci și salvie

In PISICI SI ALTE ANIMALE MICI

Câinii noștri (I)

In ACTUALITATE

Break a leg în Normandy, repară-l acasă! (I)

In ACTUALITATE

Top 5 hoteluri pe care le iubesc

In ACTUALITATE

Gordon Ramsay au Trianon: cronica unui succes asteptat

In CARNETUL CU RETETE

Klephtiko – miel la cuptor cu legume şi caşcaval

9 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Am publicat reţeta asta acum ceva vreme, aici. Însă, dacă tot m-a apucat nostalgia grecească, am zis că poate nu…

Read More
In ACTUALITATE

Parga, ca în filme: o privelişte superbă şi o istorie zbuciumată

7 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Acum câţiva ani, ne-am petrecut o săptămână în acest orăşel fantastic din Epir, în nord-vestul Greciei, pe lângă Preveza şi…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

„Prăjitura invizibilă”: un fel de tort cu mere fondant

6 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Sunt un mare fan al prajtutilor cu mere – e suficientă o căutare pe blog şi îţi poţi da seama…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Salată verde cu măr, avocado, ţelină şi sos de muştar

4 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Am mâncat, pentru prima oară, salata asta undeva pe culmile cretane de lângă Kissamos, la Taverna Meltemi (vom povesti altă…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Chiftele de ton şi somon cu maioneză picantă – afumată şi salată crunchy cu sos de muştar

3 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Se întâmplă să găseşti peşte foarte proaspăt. Iei, să fie. Mănânci azi sashimi, mâine sashimi. Ajunge! Rămâi cu nişte porţii…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Prăjitură Jaffa cu portocală şi ciocolată

1 aprilie, 2016 Niciun comentariu

Vin musafiri la masă. Tu ştii chestia asta de vreo 3 zile şi totuşi… Totuşi îţi închipui că o forţă…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Samak: peşte alb în sos picant yemenit

31 martie, 2016 Niciun comentariu

O reţetă tradiţională a evreilor yemeniţi, care se serveşte – de obicei – alături de pita sau matsos şi de…

Read More
In ACTUALITATE

Un miracol din care poţi să fii parte: Hospice Casa Speranţei

30 martie, 2016 Niciun comentariu

Era 8 Martie, ziua mamei. Şi ea, mama mea, avea 53 de ani. Afară, aveam parte de o primăvară bezmetică,…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Papricaş de ciuperci

27 martie, 2016 Niciun comentariu

Ce-o fi, oare, cu imposibilitatea asta pe care o am în a aprecia cantităţile, atunci când cumpăr ciuperci? Nu pot…

Read More
In CARNETUL CU RETETE

Kodafa de Ierusalim: o rudă mai puţin cunoscută a kataifului, kunefe-ului şi baclavalei

26 martie, 2016 Niciun comentariu

În mod tradiţional, se prepară în tăvi uriaşe de metal, purtate pe cap de vânzătorii ambulanţi din Ierusalim şi din…

Read More
Load More
  • Caută
  • Cele mai comentate
    • La americani se poate. La noi, e inca… de rusine.

      25 martie, 2011
    • Mai sa fie, se intampla lucruri in gradina

      13 martie, 2011
    • Ghici ciuperca ce-i? Nu, acum pe bune – ce-i?

      31 octombrie, 2010
    • Pui cu lamaie, capere si patrunjel

      18 ianuarie, 2011
  • Newsletter

    Enter your email address below to subscribe to my newsletter

  • Cele mai apreciate
    • Sculele: mic și nostalgic inventar de familie.

      15 octombrie, 2022
    • Miercurea ploioasă a leneşei triste

      23 martie, 2016
    • Supă de năut cu lapte de cocos și curry

      30 noiembrie, 2020
    • PRĂJITURĂ ÎNSIROPATĂ CU PORTOCALĂ ȘI ȘOFRAN

      13 ianuarie, 2024
  • Urmareste-ne pe:
    Facebook Twitter Instagram Pinterest Vimeo YouTube LinkedIn
  • Despre mine
    About Me

    CUM S-A FĂCUT DE-AM AJUNS ZÂNĂ? Cred ca s-a intamplat prin toamna lui 89. Pana atunci nu prea avusesem treaba nici cu mormanele de haine inghesuite cu genunchiul prin dulapuri, nici cu sertarele in care se amestecau farduri vechi, cercei desperecheati si sticle de parfum aproape goale. Nu stiam cat costa o paine nu gatisem – cap-coada – mai mult de o omleta din doua oua.

    Mai mult
  • Comentarii recente
    • Agnes la PRĂJITURĂ ÎNSIROPATĂ CU PORTOCALĂ ȘI ȘOFRAN
    • Daniela la Supă rece de dovlecei și castraveți
    • Diana la Tort de mere de post/vegan
    • Fuzzy la Meno pauza, piu haos!
    • Instapress la Papară de pâine cu ciuperci și salvie
    • AskAI la O scena de familie. Cu multe mame.
    • Iulia la Cadou: ‘Margica albastra’ pentru doritori
    • Smaranda Vornicu la Cadou: ‘Margica albastra’ pentru doritori
    • Smaranda Vornicu la Mic indrumar pentru calatoarea perfecta
    • Cristina Burcea la Cadou: ‘Margica albastra’ pentru doritori
    • In STAREA DE BINE

      Sculele: mic și nostalgic inventar de familie.

      15 octombrie, 2022 Niciun comentariu
    • In ACTUALITATE

      Miercurea ploioasă a leneşei triste

      23 martie, 2016 Un comentariu
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • BlogLovin

© 2017 ThemeSphere - All registered

Top
  • CARNETUL CU RETETE
    • Alte retete
    • Deserturi
    • De post
    • Fel Principal
    • Garnituri
    • Gustari
    • Retete de Paste
    • Restaurant
    • Salate
    • Supe & Ciorbe
    • Vegetarian
  • CARACTERE
  • STIL & FRUMUSETE
    • FRUMUSETE
    • MODA
  • STAREA DE BINE
    • CULTURA
    • GRADINA
    • PISICI SI ALTE ANIMALE MICI
  • TIPS & TRIcKS
    • GOSPODARIE
  • TRAVEL
  • ACTUALITATE

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.